Pastahane Tadında Coco Star Pasta Tarifi İçin Malzemeler
2 yumurta
1 çay kadehi şeker
Yarım çay kadehi kaynar su
2 yemek kaşığı akışkan yağ
2 yemek kaşığı kakao+1 su kadehi un kakao ve un toplam 1 su kadehi olacak
1 kutu vanilya
1 kutu kabartma tozu
1 su kadehi soğuk süt
2 su kadehi hindistancevizi
1 su kadehi soğuk süt
1 poşet kremşanti 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1 kutu krema
Yarım kutu sütlü çikolata yarım kutu bitter çikolata
Pastahane Tadında Coco Star Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Kek malzemesi için yumurtalar şeker ile çırpılır kaynar su ilave edilir çırpılır bir su kadehinin içine 2 yemek kaşığı kakao ilave edip üzerini unla bitirip yumurtaların içine dökelim.
Kabartma tozu vanilya ilave edip karıştıralım yağlanmış kelepçe kalıbına dökelim 180 derece ısıtılmış fırında 15 dakika pişirelim fırından çıkan keke 5 dakika beklettikten sonra 1 su kadehi soğuk sütü dökelim.
Hindistan cevizli karışım için kremşantiyi soğuk sütle çırpalım içine hindistan cevizi tereyağı pudra şekeri ilave edip kekin üzerine hoşça yayalım sos tenceresine kremayı alın ocağa koyun.
Krema kaynamadan içine çikolataları atın ocağı kapatın sosunu soğuyunca hindistan cevizinin karışımın üzerine dökün dolapta en az 3-4 saat bekletin dünden yaparsanız daha da hoş oluyor üzerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.