Kalan kısmına 2 kaşık kakao ilave edip 1 dk daha mikserle çırpıyoruz.
Artık kakaolu olan hamurumuzun tamamını kek kalıbımıza döküyoruz. 160 derecedeki fırında 35 dakika kadar pişiriyoruz.
Fırından çıkardığımız kekimizin üzerine bir bez örtüyoruz ve 5 dakika kadar terlemesini sağlıyoruz. Ondan sonra kalıbımızı servis tabağımıza ters çeviriyoruz.
Kekimiz kenarda soğurken üst kremasını yapalım. Süt, un ve şekerimizi ocağa koyup karıştırarak koyu bir krema elde ediyoruz.
Ocaktan alınca vanilya ve tereyağımızı ilave edip hoşça karıştırıyoruz.
Ters çevirdiğimiz kekin üst kısmına kremamızı yayıyoruz.
Üzerini marmelat, fındık ve fıstıklı dilediğimiz gibi ziynetliyoruz. Ben elimdeki vişne marmelatını kullandım siz konutta olan dilediğiniz bir marmelat ya da değişik malzemelerle süsleyebilirsiniz. Şimdiden afiyet sağlık olsun.