Pandispanya için yumurtaları ve şeker krema kıvamına gelene kadar çırp sıcak suyuda ilave edip 2 dk daha karıştıralım.
Sonra kuruları en az iki kere eleyip üç defada yumurtalı karışıma supatula ile alttan üste doğru karıştıralım ve 18 cm kek kalıba dökelim 170 derece fırında 40-45 dk pişirelim.
Pastacı kreması için tüm malzemeleri tencereye alıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
Daha sonra streç filmile kapatıp soğutalım.
Daha sonra krem şantiyi süt ile çırpıp muhallebi ile birleştirelim.
Kremamızı 1 gece dolapta dinlensin.
Pandispanya 4 pat yapalım ilk katı süt ile nemlenelim.
Arasına kremadan sürüp çikolata serpelim her katı aynı biçimde yapalım.
Sonra dolapta bir saat dinlendirelim.
Kalan krema ile dışını sıvayalım ve üzerine her yerine hindistan cevizi serpelim benim kremam üstünü süslemeyede yetti.Üzerine beyaz çikolata ile süsleyebiliriz.