Ham bademleri 1 gece sıcak suda bekletin. Sabah bademleri soyun.
İlk pastacı kremasını yapın. Yumurta sarısı ve şekeri hoşça çırpın. Daha sonra nişastayı ilave edin ve tekerrür çırpın. Tencereye sütü koyun ve kaynatın. Kaynattıktan sonra ılık olmasını bekleyin. Daha sonra sütü karışıma yavaş yavaş ilave edin ve çırpın.
Süt ilave edildikten sonra o karışımı tencereye alın. Muhallebi kıvamını alana kadar pişirin. Muhallebi kıvamını alınca beyaz çikolataları ilave edin, karıştırın.
Pastacı kremanız oda sıcaklığına gelince buzdolabında en az 2 saat bekletin.
Hamuru için ise ufak bir tencereye suyu, sütü ve tereyağını ilave edin. Tereyağ erimeye başladığında unu yavaş yavaş ilave edin.
Hamurunuz tencere tabanına yapışmadığında olmuş demektir. 1-2 dakika daha karıştırın ve ocaktan alın. Derin bir kaba hamuru aktarın.
Tek tek yumurtaları ilave edip çırpın. Hamurunuz olduktan sonra sıkma torbasına alın ve milleteler halinde sıkın. 2-3 kat sıkabilirsiniz. 5 adet büyük 3 adet de ufak milleteler çıkardım.
Üzerine ham bademleri ilave edin. Evvelden ısıttığınız 220 derecelik fırında 8 dakika daha sonra 170 derecelik fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra soğuması için bekleyin.
Soğuduktan sonra halkaları ortadan ikiye kesin. Buzdolabında beklettiğiniz pastacı kremasına 100 ml kadar krema ilave edin ve çırpın.
Daha sonra sıkma torbasına alın. Kestiğiniz halkanın tabanına kremayı sıkın. Üst halkayı da üzerine kapatın.