Kakaolu bisküvi için
Çikolatalı krema için
Üzeri için
Kakaolu bisküvi için un, toz şeker, kakao, toz badem ve tereyağını büyük bir kasede parmak uçlarınızla karıştırın. Parçalanmış ekmek gibi olana kadar karıştırmaya devam edin. Hazırladığınız karışımı yağlı kağıt serili bir tepsiye yayıp buzdolabında 20 dakika bekletin. Çikolatalı krema için süt ve kremayı tencereye alıp kısık ateşte ısıtın. Yumurta sarıları ve şekeri başka bir sırça kaseye alıp mikserin en süratli ayarında 2-3 dakika çırpın. Isınmaya başlayan sütlü karışıma azar azar ilave edip süratli hareketlerle tahta kaşıkla karıştırın. Isıyı çok az artırıp karışım koyulaşmaya ve tahta kaşığın üzerini kaplamaya başlayıncaya kadar pişirin. Bitter çikolatayı ufak parçalar biçiminde kırıp ocak üzerinden aldığınız kremaya ilave edip karıştırın. Çikolata tamamen eriyince hazırladığınız kremayı ufak sırça kaselerin içine üstten bir parmak kalınlığında boşluk kalacak biçimde paylaştırın. Ilındıktan sonra buzdolabında soğutun. Fırını 180 dereceye ayarlayıp ısıtın. Kakaolu bisküvi harcını 8 dakika pişirin. Tepsiyi fırından alıp soğutun. Servis yapacağınız zaman bisküvi kıtırlarını bölüp sırça kaselere paylaştırın. Üzerlerine kakao serpip servis yapın.