Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %-0,14
  • BIST
    %-1,33
Panga Baligi Kavurmasi

Panga Baligi Kavurmasi

Tarifin Öyküsü

Panga Baligi Kavurmasi Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kilo panga balığı filetosu
  • 1 adet soğan
  • 10 adet mantar
  • 2 diş sarımsak
  • 4 adet domates
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • ½ çay kadehi soya sosu
  • Toz biber
  • Pulbiber
  • Zeytinyağı

Panga Baligi Kavurmasi Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tam malzemeleri kocaman küpler halinde doğrayalım.
  2. Panga balığı filetosunu da kocaman küpler halinde doğrayalım.
  3. Şimdi tavamızın geniş olmasına kesinlikle dikkat edelim aksi takdirde balığımız ayrılabilir.
  4. Geniş bir tavaya yağ ilave edelim ardından soğanları azıcık kavuralım.
  5. Mantarı da ilave edelim. Rengi dönene kadar kavuralım.
  6. Balığı da tavaya ilave edelim çok dikkatli kavuralım.
  7. Daha sonra tavanın ortasını açalım.
  8. İçerisine biberleri domatesleri ve sarımsağı çok ince doğranmış ilave edip 5 dakika tavanın kapağı kapalı biçimde kavuralım.
  9. Baharatları ve soya sosunu ilave edip 5 dakika daha kavurduktan sonra ocağın altını kapatalım.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın