Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %-0,22
  • ALTIN
    %0,10
  • BIST
    %0,48
Pancarlı Ve Balkabaklı Fasulye

Pancarlı Ve Balkabaklı Fasulye

Pancarlı Ve Balkabaklı Fasulye Tarifi İçin malzemeler

  • 1 soğan
  • 3 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
  • 1 su kadehi kuru fasulye
  • 1 pancar
  • 300 gr bal kabağı
  • 1 çay kaşığı nane
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • Tavuk suyu

Pancarlı Ve Balkabaklı Fasulye Nasıl Yapılır?

  • Fasulyeleri dününden suda nemlendirin. Ertesi gün yıkayıp süzün. Soğanı kıyıp ayçiçeği yağında kavurun.
  • Fasulyeleri ve üzerini iki parmak geçecek kadar su ilave edin. Fasulyeleri diri kıvamda haşlayın.
  • Pancarı ve bal kabağını ceviz büyüklüğünde doğrayın ve tencereye ilave edin. Tuzu ve baharatını ilave edip tatlandırın.
  • Üzerini örtecek kadar tavuk suyu ilave edin. Pancar ve balkabağı pişince ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Türk mutfağının ananesel lezzetleri arasında yer alan güveçte kuru fasulye tarifine göz atın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın