Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,20
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,52
  • BIST
    %0,33
Pancar Carpaccio

Pancar Carpaccio

Pancar Carpaccio Tarifi İçin malzemeler

  • 4 adet pancar
  • 200 g Lal Mikrofarm lahana mikro yeşillik

Sos için:

  • 1 yemek kaşığı tane hardal
  • 1 tatlı kaşığı sumak
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı beyaz balzamik sirke
  • 1 adet limon suyu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Pesto sos için:

  • 1 çorba kasesi fesleğen
  • 2 yemek kaşığı çam fıstığı
  • 1/2 su kadehi ceviz
  • 2 diş sarımsak
  • 1 kahve fincanı zeytinyağı
  • Tuz

Pancar Carpaccio Nasıl Yapılır?

  • Pancarları büyüklüklerine göre takribî 15-20 dakika haşlayın ve ince dilimlere doğrayın.
  • Hazırladığınız sosu üzerine dökerek takribî 2 saat beklemeye bırakın.
  • Pesto sos için tüm malzemeyi blenderdan geçirin.
  • Sosta beklettiğiniz pancar dilimlerini servis tabağına alın. üzerine pesto sosu dökün ve yeşillikleri ilave ederek servis edin. Afiyet olsun.
  • Ev üretimi rokalı pesto sos tarifini de sınayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın