Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,04
EURO
%0,15
ALTIN
%0,04
BIST
%-1,33
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 28.04.2025
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Balık ve Deniz Ürünleri
»
Palamut Buğulama Enfes Lezzet
Facebook
Twitter
Google+
19 Kasım 2022
0
48
+
-
Palamut Buğulama Enfes Lezzet
Tarifin Öyküsü
Palamut Buğulama Enfes Lezzet Tarifi İçin Malzemeler
Yarım çay kadehi akışkan yağ
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
1 adet palamut balığı
3_4 yemek kaşığı akışkan yağ
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2_3 adet domates
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu varsa
1 çay kaşığı tuz
1 adet dilimlenmiş limon
Palamut Buğulama Enfes Lezzet Tarifi Nasıl Yapılır?
Balığı hoşça arınıp soğuk suda 5_10 dakika bekletip yıkayın.
Suyunu süzdürün. Dikkatlice dilimleyin. Derin bir kaseye alın.
Üzerine marinenin tam malzemelerini karıştırıp balıkların üzerine döküp hoşça karıştırın.
İsterseniz bu biçimde birkaç saat buzdolabında bekleterek marine edebilirsiniz.
Tavaya akışkan yağ alın.
Soğanı piyazlık biçimde doğrayıp ilave edin.
Sarımsakları da doğrayıp ilave ediyoruz. İyice kavurup küp küp doğranmış domatesleri ilave edip karıştırın.
Kaynayan sosun içine tuz, maydanoz ve dereotu doğrayıp ilave edip karıştırın.
Marine olmuş balıkları yan yana diziyoruz.
Tavanın kapağını kapatıp 5 dakika pişirin.
Kapağı açıp balıkları maşa ile ters çevirip aralarına dilimlenmiş limonlari ilave edip kapağını tekerrür kapatıp kısık ateşte 5 dakika daha pişirin.
Kısa müddet içerisinde hazırlayabileceğiniz palamut buğulama hazır servis yapabilirsiniz afiyet olsun.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
İlginizi Çekebilir
Hamsi Tava
Fırında Levrek Tarifi
Pratik Soya Soslu Somon İsterseniz Tavada İsterseniz Fırında
Önceki Yazı
Hamsili Pilav
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Hamsi Tava
Fırında Levrek Tarifi
Fırında Kaya Levreği
Fırında Balık (Herkes Nasıl Yaptığınızı Soracak)
Mücver Tadında Somon Köfte
Nefis Sardalya Kızartması
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Yorumlara Kapalıdır
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı