Tatlı Tarifleri, Pratik Tatlılar, Hızlı Tatlı Tarif
Palamut Buğulama
Sosyal Medyada Paylaş

Palamut Buğulama

Palamut Buğulama Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet palamut
  • 2 adet kuru soğan
  • 2 adet domates
  • 2 adet çarliston biber
  • 2 adet patates
  • 1 adet limon
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Palamut Buğulama Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Merhaba.İlk olarak balıklarınızı temizleyelim ve güzelce yıkayalım 2 parmak kalınlığında dilimleyin.
  2. Tepsiye ilk olarak halka halka doğradığımız patatesleri dizelim.
  3. Üzerine yine halka doğradığımız soğanları sonra balıkları, balıkların üzerine de domates biber ve limon dilimlerini dizelim.
  4. Bir kasede su yağ tuz ve baharatları karıştırıp balıkların üzerinde eşit bir şekilde kaşık yardımıyla dökelim.
  5. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında konturollü olarak 35-45 dakika arası pişirelim. Yapanlara şimdiden afiyet olsun 😊.

Sitede yer alan yazı, resim ve haberler izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. TatliTatli.Net

Birbirinden güzel ve egzotik tatlı tariflerini bulabilirsiniz.