Palamut Buğulama
Palamut Buğulama Tarifi İçin Malzemeler
- 2 adet palamut
- 2 adet kuru soğan
- 2 adet domates
- 2 adet çarliston biber
- 2 adet patates
- 1 adet limon
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 su bardağı su
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Palamut Buğulama Tarifi Nasıl Yapılır?
- Merhaba.İlk olarak balıklarınızı temizleyelim ve güzelce yıkayalım 2 parmak kalınlığında dilimleyin.
- Tepsiye ilk olarak halka halka doğradığımız patatesleri dizelim.
- Üzerine yine halka doğradığımız soğanları sonra balıkları, balıkların üzerine de domates biber ve limon dilimlerini dizelim.
- Bir kasede su yağ tuz ve baharatları karıştırıp balıkların üzerinde eşit bir şekilde kaşık yardımıyla dökelim.
- Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında konturollü olarak 35-45 dakika arası pişirelim. Yapanlara şimdiden afiyet olsun 😊.
Sitede yer alan yazı, resim ve haberler izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. TatliTatli.Net
Birbirinden güzel ve egzotik tatlı tariflerini bulabilirsiniz.
Bir Yorum Bırak