Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %-0,05
  • BIST
    %0,04
Palamut Buğlama

Palamut Buğlama

Palamut Buğlama Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 büyük palamut
  • 2 büyük kuru soğan
  • 2 orta boy patates
  • 4 diş hırpalanmış sarımsak
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Tuz

Palamut Buğlama Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Evvel sosunu hazırlayalım. Akışkan yağ,sarımsak,biberler ve tuzu çırpalım. Bir kenarda dursun.
  2. Soğanları ve patatesleri yuvarlak biçimde keselim ve tepsiye dizelim.
  3. Palamutları da patateslerin üzerine yerleştirelim.
  4. 180 derecede 20 dakika piştikten sonra çıkarın.
  5. Sosumuzdan bir fırçayla palamutlarım üzerine sürelim.
  6. Tekerrür fırına verip 250 derecede 5 dakika daha pişirelim. 5 dakika sonra fırından çıkaralım.
    Balığımız hazır.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın