Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %0,22
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %0,00
Paklalı Lakşa Çorbası

Paklalı Lakşa Çorbası

Paklalı Lakşa Çorbası Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 1 su kadehi barbunya fasulye
  • Yarım su kadehi erişte
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Tuz

Üzeri için

  • 3 dal maydanoz

Paklalı Lakşa Çorbası Nasıl Yapılır?

Barbunya fasulyeyi bir gece evvelden nemlendirin ertesi gün suyunu süzüp tencereye alın ve pişene kadar kaynatın. Kuru barbunyalar yumuşamaya başladıktan sonra kaynar su ilave edip erişteleri ilave edin. Ayrı bir tavada tereyağını eritin. Zeytinyağını ilave edip yemeklik doğradığınız soğanları soteleyin. Salçaları ve tuzu ilave edip pişirmeye devam edin. Pişen barbunya ve eriştelerin üzerine salçalı sosu ilave edin. İnce kıyılmış maydonoz yaprakları ile süsleyerek sıcak servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın