Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,09
EURO
%0,29
ALTIN
%-0,51
BIST
%-2,36
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 07.04.2025
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Çikolatalı Tatlılar
»
Padişah Lokumu
Facebook
Twitter
Google+
11 Kasım 2021
0
172
+
-
Padişah Lokumu
Padişah Lokumu Tarifi İçin Malzemeler
1 su kadehi un
1 su kadehi toz şeker
3-4 yemek kaşığı kakao
5 su kadehi süt
1 koli kremşanti
1 su kadehi süt Krem şanti için
1 su kadehi hindistan cevizi
1 çay kadehi dağılınmış ceviz
1 yemek kaşığı tereyağ
40 gram koli çikolata
1 koli vanilya
Padişah Lokumu Tarifi Nasıl Yapılır?
Lokum kısmı için süt, şeker, un ve kakaoyu tencereye ilave edip ocağa alalım.
Kaynayıncaya kadar orta ateşte kesintisiz karıştırarak pişirelim.
Kaynamaya başlayınca 2 dk daha karıştırarak kaynatalım.
Altını kapatınca içerisine 1 yemek kaşığı tereyağ isteğe göre 40 gram çikolata ve vanilini ilave edelim.
Büyük dikdörtgen tepsimize hafif su daha sonra hindistan cevizini serpelim.
Muhallebimizi hindistan cevizi serptiğimiz büyük boy tepsimize dökelim ve spatula desteği ile düzleştirelim.
Soğuması için beklerken krem şantimizi hazırlayalım.
Tatlımız tamamen soğuduktan sonra krem şantiyi üzerine dökerek yayalım.
Kremşantinin üzerine cevizimizi serpelim.
Buzdolabında birkaç saat kadar beklettikten sonra enlemesine 1 parçaya keselim ve dikeyine 6 parça olarak keselim.
Rulo biçiminde sararak servis tabağına alalım.
Üzerini benmari usulü eritilmiş çikolata ve fındık parçaları ile süsledim sizde dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.Afiyet olsun.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
kolay Padişah Lokumu Tarifi
Padişah Lokumu Tarifi
Padişah Lokumu Tarifi nasıl yapılır
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Aşure
Önceki Yazı
Fincanda Suffle
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı