1/2 su kadehi toz haline getirilmiş Hindistan cevizi
1/2 çay kadehi zeytin
6 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı çörek otu
4 yumurta
1/2 su kadehi su
Özel Kandida Ekmeği Nasıl Yapılır?
Bu özel Kandida ekmeği için malzemeleriniz hazırsa şimdi başlayalım.
İlk olarak yumurtayı tuz ve zeytinyağı ile hoşça çırpın. Ardından öbür malzemeleri de ilave edip iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı yağlı kağıtla kaplanmış bir tepsiye döküp evvelden ısıtılmış 180 derecelik fırında takribî 30-35 dakika pişirin.
Öğle ve akşam öğünleri için perhiz sandviç tarifini de deneyin.