Pastamızı yapmaya pandispanya ile başlayalım 6 adet yumurtayı aklarından ayıralım mikserin yüksek devrinde akları toz şekerin yarısıyla çırpalım tuzu da atalım köpük köpük olana kadar çırpıyoruz.
Sarılarıda kalan toz şeker ve sıcak su ile çırpalım oda beyazlayana kadar çırpalım un kabartma tozu ve nişastayı 2 defa eleyip sarıların içine koyalım mikserle çırpıyoruz işimiz bitti.
Mikser ile yumurta aklarını 3 defada harcımıza dairesel hareketlerle yediriyoruz kelepçeli kare kalıba 20 cm açarak harcın çoğunu dökelim kalanını 10 cm lik kalıba dökelim.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırına verin kenarlardan kabarmaya başlayınca 150 ye düşürüp ısıyı 4o dakika daha pişiriyoruz.
Fırından çıkınca hemen tel ızgaraya ters çevirip soğumaya bırakalım kremamızı. Hazırlayalım süt un nişasta toz şekeri tencereye alın koyulaşmaya başlayınca hemen biraz başka tencereye alıp içine damla çikolata tereyağ koyup karıştırın soğumaya bırakın.
Diğer kremaya gıda boyası ekleyip birkaç saniye daha kaynatıp onuda soğumaya bırakıyoruz böyle bir gece bekletin dolapta pandispanyayıda streç film ile sarıp dolapta bekletin.
Sabah 1 çay bardağı süt ile krem şantiyi çırpalım kremamıza ekleyip tekrar çırpın krema hazır çilek ve muzları da doğrayalım.
Pandispanyayı kare olanı 3 e keselim yuvarlak olanı 4 e böldüm kremadan ilk kata koyalım doğradığımız muz ve çilekten koyalım damla çikolata serpip ikinci katıda koyalım.
Aynı şekilde 3. katı koyup onun üzerine birşey koymadan yuvarlak pandispanynın ilk katını koyalım onuda aynı şekilde yapıp bitirelim.
Pastamızı 1 saat bekletelim dolapta ganaj için kremayı ısıtıp çikolataları koyalım erisin sıkma torbasına alalım ılınınca pastayı çıkarıp diğer kırımızı gıda boyası ile yaptığımız krema ile kaplayalım.
Çikolata sosu örümcek adam ağlarından yapalım üzerine oyuncak örümcek adam koydum ben 1 gün dolapta beklesin çok harika bir pasta oluyor afiyet olsun.