Basitçe uygulanabilen pasta tarifleri arasında üst sıralarda.
8 cm ’lik pasta çemberlerinin alt tarafını alüminyum folyo ile kapatın. Bisküvileri ezerek un haline getirin ve eritilmiş tereyağını ilave edip karıştırın.
Pasta çemberlerinin tabanına paylaştırın ve bastırın. Ufak bir kaseye 6-7 yemek kaşığı su doldurun. Toz jelatini üzerine serperek ilave edin ve kenarda bekletin.
Yoğurt, şeker ve vanilyayı mikserle iyice çırpın. Kremayı sos tenceresine alıp hafif ısıtın. Kasedeki jelatini içine ilave edip eriyinceye kadar karıştırın ve bunu yoğurda ilave edin.
Meyveleri yıkayıp kuruladıktan sonra karışıma ilave edin ve bisküvi tabanlarının üzerine paylaştırın. Derin dondurucuda birkaç saat soğuttuktan sonra çemberden çıkartarak taze meyvelerle servis yapın.
Farklı meyvelerle süslenen hafif ve nefis meyveli pasta tarifine buradan erişebilirsiniz.