Tereyağ ve çikolatayı benmari usulü eritip ılımaya vazgeçelim.
Yumurta sarısını beyazından ayıralım beyaza asla sarı karışmasın.
Yumurta beyazlarına tuz ve şekeri ilave edip katılaşıp kar gibi olana kadar çırpalım, katılaşınca bir kenara alıp erittiğimiz soğuyan çikolata tereyağ karışımına vanilin ve yumurta sarılarını ilave edip iyice karıştırıp yumurta beyazına ilave edelim.
Elediğimiz un ve kakaoyu da ilave edip spatula takviyeyi ile yumurta beyazını söndürmeden alttan üste karıştırıp unu yedirelim.
Suffle kalıplarımızı tereyağ ile yağlayıp toz şeker serpelim ve kek karışımızı 1 parmak kabarma hisseyi vazgeçerek 4 porsiyona ayrılalım.
Evvelden 175° de ısınmış fırınımız alt katına sufflelerimizi koyup 10 dakika da pişirelim 10 dakikayı geçmesin afiyet olsun ister soğuk ister sıcak servis yapabilirsiniz.