Şeker ve suyu tencereye ilave edip kısık ateşte iyice kaynatın. Kaynarken içine limon suyunu ilave edip 2 dakika daha kaynatın ve ocaktan alın.
Zeytinyağı, limon suyu, sirke ve yumurtaları bir kaba alıp karıştırın. Karıştırdığınız malzemelere unu ilave ederek yoğurun ve yumuşak bir hamur hazırlayın. Hamurdan 12 adet beze çıkartın. Bezelerin üzerini örtüp 30 dakika dinlendirin. Üzerine nişasta serperek tek tek ince açın ve aralarına ceviz serperek hamurları hazırlayın.
Açtığınız hamuru ikiye dağılın ve kesilmiş yufkanın kenarından başlayarak oklavaya sarıp her iki ucundan yakalayıp ortaya doğru sıkıştırın. Ardından hamurun içinden oklavayı çıkartın. Büzüştürülmüş hamurları tepsiye dizin ve bıçakla 5 cm uzunluğunda kesin.
Eritilmiş tereyağını hamurun üzerinde kuru yer kalmayacak biçimde gezdirin. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Azıcık beklettikten sonra üzerine şerbetini döküp soğuyunca servis yapın.