Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
New York Ceheesecake

New York Ceheesecake

New York Ceheesecake Tarifi İçin Malzemeler

  • 1,5 paket eti burçak
  • 100 gram tereyağı
  • 2 yumurta
  • 600 gram labne peyniri
  • 400 gram krema
  • 3 kaşık un
  • 2 paket vanilya
  • Pasta çemberi
  • Ben 26 cmlik olanı kullandım

New York Ceheesecake Tarifi Yapılışı

  1. Bisküviyi robottan geçirin un gibi olsun.
  2. Diğer yanlamasına tereyağını bir tavaya alıp eritin un gibi olmuş bisküvilere tamamen yedirin.
  3. Sonrasında pasta çemberinin altına yağlı kağıt yerleştirin ve bisküvili harı elinizle yaydırın.
  4. Kaşık yardımıyla bastırarak eşdeğer bir şekilde yayılmasını sağlayabilirsiniz.
  5. Hazırladığımız tabanı evvelden ısıtılmış 160 derece fırında üstü kızarana kadar pişirin.
  6. Labneli harcı edinmek için çırpıcı ile labneyi ağır ağır çırpalım.
  7. Elbette blender kullanmayın çok da çırpmayın ama kekiniz çatlama yapmasın.
  8. sonradan yavaşça diğer malzemeleri katıp elde ettiğimiz harcı fırından çıkmış tabanın üstüne yayalım ve takriben 40 dakika 160 derece de pişirelim.
  9. Uyarı edin yarım cm üstü açık kalacak şekilde harcı boşaltalım ki pişirirken harç akmasın.
  10. Pişirme süresince fırın kapağını açmayın.
  11. Piştikten daha sonra oda ısısına geldikten sonra 6 saat buzdolabında bekletelim.
  12. sonradan istediğiniz şekilde süsleyin. Ben hazır frambuaz sosu döktüm ve meyveyle süsledim.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın