Hamuru için uygun bir tencerede tereyağ ve su eritilir. Üzerine sırasıyla un ve vanilya ilave edilir kıvam alana kadar pişirilir.
Ocaktan alınır hamur ılıdıktan sonra yumurtalar tek tek içine kırılır ve karıştırılır.
Sıkma torbasına konur uzun şeritler halinde bunalır ve fırına verilir 180 derecede pişirilir
Krema için krem şanti hariç tüm malzemeler tencereye alınır göz göz oluncaya kadar pişirilir ve ocaktan alınır üzerini streçlenip soğumaya vazgeçilir.
Fırından çıkan hamurlarımızı soğumaya vazgeçeriz Soğuyan kremamız İçin içerisine krem şantiyi ilave edip çırpıyoruz.
Soğuyan hamurlarımızın arasını bir bıçak dayanağıyla kesip arasına kremamızı doldurup üzerini 100 gram benmari usulü erittiğimiz çikolataya daldırıp üzerini dileğiniz gibi süsleyebilirsiniz Şimdiden Afiyet Olsun