Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %-0,35
  • ALTIN
    %1,57
  • BIST
    %1,02
Nar Soslu Puding Yapımı

Nar Soslu Puding Yapımı

Malzemeler

  • 1 su bardağı ayva çekirdeği ile yapılan jöle
  • 1 kutu krema
  • 1 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • yarim cay bardağı seker
  • 1 paket vanilya

Üzeri İçin

  • Nar sosu

Yapılışı

  1. Tencerenin içerisine biraz süt ve nişastayı alarak ilk önce nişastayı açalım.
  2. Ardından kalan sütü yavaş yavaş ve karıştırarak tencereye ekleyelim.
  3. Üzerine kremayı ve şekeri ekleyelim.
  4. Muhallebi kıvamını alana dek pişirelim.
  5. Ocaktan indirmeye yakın vanilyayı ekleyelim ve ocaktan indirelim.
  6. Ocaktan indirdikten sonra jöleyi muhallebiye ekleyerek ıslatılmış borcama dökelim.
  7. 3-4 saat kadar buzdolabında dinlendirelim.
  8. Dilimleyerek ve ters çevirerek servis tabağına aldığınız tatlının üzerini nar sosu ile süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın