Naneli Ve Beyaz Çikolatalı Truff Tarifi İçin malzemeler
200 ml krema
4-5 dal taze nane
480 g beyaz pul çikolata
Kaplamak için
Hindistan cevizi tozu
Toz Antep fıstıgı
Ceviz içi Ince rendelenmis
Naneli Ve Beyaz Çikolatalı Truff Nreel Yapılır?
Kremayı bir tavaya alın ve kaynama noktasına gelene kadar ısıtın. Naneyi elinizle kocamanca kopararak ilave edin ve tencereyi ocaktan alın.
10 dakika sonra kremayı süzün ve naneyi içinden çıkarın. Çikolatayı ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın. Soğuması için buzdolabında bekletin.
Buzdolabından aldıktan sonra bir mikser aracılığıyla 30 saniye çırpın ve üzerini streç film ile kaplayarak, tekrar buzdolabında 7-8 saat bekletin.
Tatlı kaşığı ile truff karışımından alın ve avucunuzda yuvarlayarak küçük toplar elde edin.
Hindistan cevizi tozu, toz Antep fıstığı ve ceviz içini ayrı ayrı kaselere alın. Her bir topu istediğiniz toz ile kaplayın. Buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edin.