Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %0,27
  • ALTIN
    %-0,04
  • BIST
    %1,94
Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı

Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı

Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 1 kutu muzlu puding
  • 2 su kadehi süt
  • Yarım kutu toz kremşanti
  • Yarım su kadehi soğuk süt
  • 1 su kadehi mısır gevreği
  • 1 muz
  • 1 çay kadehi fındık

Süslemek için

  • 2 yemek kaşığı file fındık
  • Çikolatalı pasta süslemeleri

Muzlu Ve Mısır Gevrekli Tatlı Nasıl Yapılır?

Lezzet çocuklarınız için de harika tatlı tarifleri sunuyor. Süt ve pudingi tencerede karıştırın ve orta ateşte pişirin. Ilınmaya vazgeçin. Kremşantiyi süt ile iyice çırptıktan sonra buzdolabında yarım saat bekletin. Ilınan pudinge mısır gevreğini ve kremşantiyi ilave edip karıştırın. Baton kek kalıbının içine strech folyo yerleştirin ve pudingin yarısını kalıba aktarın. Üzerine muz dilimleri ve kırılmış fındık serpip kalan pudingi ilave edin. Buzdolabına alıp 1 gece bekletin. Kalıbı ters çevirip tatlıyı servis tabağına yerleştirin. Üzerini fındık ve çikolatalı pasta süslemeleriyle süsleyip servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın