Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Muzlu Tavuk Göğsü Sarma

Muzlu Tavuk Göğsü Sarma

Muzlu Tavuk Göğsü Sarma Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 lt süt
  • 5 çorba kaşığı un
  • 2 çorba kaşığı nişasta
  • 1. 5 su kadehi toz şeker
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 koli vanilya
  • Muz
  • Çekilmiş yarım koli kakolu petibör bisküvi

Muzlu Tavuk Göğsü Sarma Tarifi Yapılışı

  1. Tereyağı ile un hafif kavrulur ve nişasta ilave edilir.
  2. Azıcık daha kavurduktan sonra süt yavaş yavaş ilave edilir.
  3. Topaklarının geçmesi için pişene kadar blendırdan geçirilir.
  4. Kaynadıktan sonra altı kapatılır.
  5. Toz şeker, vanilya ilave edilir. Son bir defa blendırdan geçirilir. Muhallebisi hazır.
  6. Bisküviler robotta çekilir.
  7. Tepsinin altına serilir.
  8. Muhallebi usulca içine dökülür.
  9. Soğuduktan sonra istenilen ebatta dilimlenir.
  10. İçine muz konulur sarılır. Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın