Malzemeler
Kreması İçin
Yapılışı
Kakaolu baton kekleri robotta çekelim. Ya da elimizle ufalayıp bir kaba alalım.
Ufaladığımız keklere sütü, çekilmiş fındığı, ezdiğimiz muzu ve benmari usulü erittiğimiz çikolatayı ilave edip karıştırarak yoğurun.
Hazırladığımız harçtan 10-15 adet olacak şekilde minik toplar yuvarlayalım.
Sonra topların her tarafını hindistan cevizine bulayalım.
Streç film serilmiş tart kalıbına kalan harcı koyup elimizle iyice bastırarak yayalım.
Daha sonra buzdolabında 30 dakika beklettikten sonra servis tabağına ters çevirelim.
Kreması için; bir kaba muzlu cremoleyi, sütü ve hindistan cevizini koyup kıvam alana kadar çırpalım.
Kremayı tartın orta kısmına koyup kaşık ile eşit şekilde yayalım.
Hazırladığımız hindistan cevizli topları tartın üzerine yerleştirelim.
Muzlu Tartımız servise hazır, afiyet olsun.