Başta karıştırma kabımıza yumurtalarımızı alalım. Üstüne şekeri ve tuzu ilave edelim ve köpük köpük olana kadar çırpalım (Yumurta kokmasını istemezseniz vanilya ekleyip çırpabilirsiniz)
Sonradan süt, akışkan yağ, un, nişasta, vanilya ve kabartma tozunu ekleyerek malzemeler iyice karışana dek mikser ile baştan çırpalım.
Fırın tepsimizin üzerine pişirme kağıdını serelim, kek hamurumuzu fırın tepsimize boşaltalım. Hamurumuzun eşdeğer bir şekilde yayalım.
Kekimizi evvelden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 15 dakika değin pişmeye bırakalım.
Sıra içerisine süreceğimiz kremasında,.
Bunun için tencereye sütü, yumurtayı, şekeri, unu ve nişastayı alarak karıştıralım ve tenceremizi ocağa alalım.
Koyulaşıp göz göz olan muhallebimizi ocaktan alalım, vanilyayı da ek ederek her yerde karıştıralım ve soğumaya bırakalım. Ben koymadım lakin isterseniz içerisine kremşanti yada kremada koyabilirsiniz. Öylede güzel oluyor.
Soğuyan kekimizin içerisine soğuyan kremayı yayalım ve üstüne çikolata parçacıkları ve 2 adet tüm haldeki muzları resimdeki gibi dizelim.
Itinalı bir şekilde pişirme kağıdıyla beraber keki kaldırıp rulo biçiminde saralım.
İsteğe kadar üzerine hazır çikolata sosu yada benmari usulü eritilmiş sosu döküp süsleyelim. Sıhhat olsun.