Kremasını hazırlayalım önce; vanilya ve tereyağı hariç hepsini karıştırıp muhallebi kıvamına gelince ocaktan alıyoruz.
Sıcakken vanilyaları ekleyip karıştırıyoruz. Tamamen soğuyunca oda sıcaklığında yumuşamış tereyağını ekleyip çırpıyoruz.
Hamuru için tencereye su, margarin ve tuz konularak kaynayıp erimesini bekliyoruz. Unu ilave edip iyice yediriyoruz. Birkaç kez karıştırınca helva kıvamına gelecek. Ocaktan alıp tamamen soğumaya bırakıyoruz.
Soğuyan karışıma kabartma tozunu ve yumurtaları tek tek ilave ederek mikserle çırpıyoruz (Yumurtaların hepsini birden kırmayacağız tek tek karışıma yedirmek önemli)
Fırını 165 derecede iyice ısıtıyoruz. Hamurun yarısını kelepçeli kalıpta ya da normal tepsideyaklaşık35 dakika pişiriyoruz. İkinci hamuru da yine aynı şekilde pişiriyoruz.
Soğuyunca ilk katı kalıba tekrar alıp kremayı döküyoruz. (dilerseniz içine muz parçacıkları koyabilirsiniz)ikinci parçayı da koyup dolapta en az iki saat bekletiyoruz. Pudra şekeri serpip dilimleyerek servis ediyoruz.