Malzemeler
Kreması için
Üzeri için
Yumurta, şeker ve vanilyayı bir kaba alın. Köpük olana kadar çırpın. Üzerine süt, kabartma tozu ve unu ilave ederek çırpmaya devam edin. Karışımı yağlı kağıt serili fırın tepsisine denk biçimde yayın. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Yağlı kağıt ile beraber sıcak olarak rulo biçiminde sararak 7-8 dakika beklettikten sonra ruloyu açın. Kreması için gerekli olan tam malzemeleri tencereye koyarak kısık ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Daha sonra bir kenarda ılınmasını bekleyin. Soğumuş olan kek hamurunu yarım çay kadehi süt ile nemlendirin ve üzerine hazırladığınız kremayı yayın. İki muzu pastanızın bir kenarına yerleştirerek kekinizi rulo biçiminde sarın. Rulo pastanızın üzerine sırasıyla pudra şekeri ve Hindistan cevizini dökün. Son olarak karamel sosunu döküp servis yapın.
Karamel sosu hazırlamak
Karameli hazırlamak için bir tavada toz şekeri kısık ateşte eritin. Kahverengi bir renk aldığında tereyağını ilave edip tamamen eriyene kadar süratlice karıştırın. Kremayı ilave edin ve ocaktan alıp iyice karıştırın.