Malzemeler
1,5 paket kakaolu petibör bisküvi
2 paket kremşanti
2 su bardağı süt
2 tane muz
1 avuç ceviz
Üzeri İçin
1 paket çikolata sosu
süt
Yapılışı
Kremşantileri 2 su bardağı sütle iyicene çırpın. Bisküvileri iri iri içine kırın. Muzları soyup ekleyin. Elinizle çok fazla ezmeden iyicene karıştırın varsa cevizde ekleyebilirsiniz. Ben kalıp olarak kapaklı yuvarlak üçlü borcamların en büyüğünü kullanıyorum. Borcamın içini alüminyum folyoyla kaplayın. Karışımı dökün ve buzdolabında 2-3 saat bekletin. Bekleme işlemi bittikten sonra kalıbı geniş bir servis tabağına ters çevirin folyoları çıkartın. Çikolata sosunun yarısını yapmanız yeterli oluyor. Sos pişip soğuduktan sonra pastanızı komple kaplayın. İstediğiniz şekilde süsleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.