Hamurunu için bir kapta tereyağı, sıvıyağ ve yoğurdu iyice çırpıp, pudra şekeri, kabartma tozu ve unu yavaş yavaş ilave edip elinize yapışmayan bir hamur elde edene kadar iyice yoğuralım.
Yarım saat dinlenmesi için üzerini streç filmle kapatıp buzdolabına koyalım ve mandalina büyüklüğünde bezelere yapıp açma tahtasında incecik açalım.
Açtığınız hamurların ortalarına dolapta beklettiğimiz kakaolu kremadan 1 tatlı kaşığı koyup ve bohça gibi kapatalım.
Üste gelen fazla hamuru kesip ters biçimde yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı dizelim.
Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında üstü hafif pembeleşene kadar takribî 10-15 dakika hakimiyetli pişirelim.
İlk sıcaklığı çıktıktan sonra servis edelim. Afiyet olsun.