Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Muhteşem Aroması Ve Lezzetiyle Eti Cin Pasta

Muhteşem Aroması Ve Lezzetiyle Eti Cin Pasta

Tarifin Hikayesi

Muhteşem Aroması Ve Lezzetiyle Eti Cin Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • Yarım su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı süt
  • Çeyrek su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2,5 su bardağı portakal suyu
  • Yarım su bardağı su
  • 5 çorba kaşığı şeker
  • 3 çorba kaşığı tepeleme nişasta
  • Eti cin için gerekli olan çikolatalı süsleme

Muhteşem Aroması Ve Lezzetiyle Eti Cin Pasta Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle kek için yumurta ve şekeri bir kaba alıp köpürene kadar çırpalım.
  2. Daha sonra üzerine önce sıvı malzemeleri, ardından kuru malzemeleri eleyerek ekleyelim ve iyice karıştıralım.
  3. Tart kalıbını yağlayıp biraz unlayalım ve kek karışımını kalıba dökelim.
  4. Önceden ısıtılmış fırında 150 derece fırında kürdanla kontrol ederek pişirelim.
  5. Pişen keki fırından çıkartalım ve soğuması için bir kenara alalım. Soğuduktan sonra bir servis tabağına ters çevirelim.
  6. Kekimiz soğuduktan sonra portakal sosu için gerekli olan tüm malzemeleri tencereye alıp koyulaşana kadar pişirelim.
  7. Pürüzsüz olsun istiyorsanız blenderdan geçirip sıcak bir şekilde kekimizin üzerine dökelim.
  8. 5-10 dk. Dinlendirip üzerini çikolatalı süslemeyle süsleyebilirsiniz.Afiyet olsun,

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın