Malzemeler
Krema için
İç malzeme için
Üzeri için
Elmaların kabuklarını ceddip ikiye kesin. Çekirdeklerini çıkarın. Geniş bir tencereye çekirdek boşlukları alta gelecek biçimde yerleştirin. Üzerlerine birer yemek kaşığı toz şeker serpin. Elmaların yarısına gelecek kadar su ilave edip iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Tereyağı hariç krema malzemelerini devamlı karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Yağı ilave edip karıştırarak eritin. İç malzemeyi bir kasede karıştırın. Pişen elmaların çekirdek yuvalarını iç malzemeyle doldurun. Üzerine bir bisküvi kapatın. Bisküvi altta kalacak biçimde geniş kenarlı bir kaba dizin. Üzerlerine kremayı yayın. En üste bol hindistan cevizi serpin. Buzdolabında 1 saat bekletin. Servis yapın.