Malzemeler
Dolgusu için
Kakaolu pasta tabanını merdane ile çok hafif inceltin. Yuvarlak çukur kaseyi streç filmle kaplayın. Keki elinizle hafifçe bastırarak kasenin içine yerleştirin. Ananas suyu ve jelatini tencereye alıp düşük ısıda eritin. Ocaktan alıp üzerine soğuk suyu ilave edip karıştırın. Kremayı pudra şeker ile iyice çırpın. Hazırladığınız jelatinli karışımı kremaya ilave edip çırpın. Jöleleri tarife göre hazırlayın. Jöleden minik küpler kesin. Kremanın içine ilave edip karıştırın. Kekin üzerine aktarın. Kalan öbür pasta tabanını merdane ile inceltip kekin üzerini kaplayın. Streç film ile sarıp derin dondurucuda katılaşması için bekleyin. Servisten evvel üzerini çikolata sosu ve renkli şekerlemelerle süsleyip servis yapın.