İçerisine çikolatalarımızı ilave edip, çikolatalar iyice pürüzsüz olana dek karıştırıyoruz ve kenara alıp ılınmasını bekliyoruz.
Bu sırada 4 adet yumurtayı şeker ile beraber iyice homojen olana dek çırpıyoruz.
Daha sonra içerisine unu ve tuzu ilave ediyoruz muhtemelse eleyerek hoşça karıştırıyoruz.
Daha sonra karışıma kenara ılınmaya vazgeçtiğimiz çikolatanın evvel bir miktarına ilave ediyoruz ve karıştırıyoruz.
Daha sonra kalan kısmını ilave ediyoruz ve malzemelerin birbirine geçmesi için iyice karıştırıyoruz. mikser kullanılmamalı.
Karışımı seramik pişirme kabı yada rastgele bir borcama kenarları yağlanmış ve unlanmış olmalı boşaltıyoruz.
180 derece evvelden ısıtılmış fırında üzeri kabuk bağlamaya ve çatlamaya başlayıncaya dek takribî 30 dk pişiriyoruz. İçerisi sıvı olmalı.
Fırınlarda değişiklik gösterebilir. O surattan ilk 25 dk fırın kapağını açmıyoruz sonrasında hakimiyetli pişirme öneririm.
Fırından çıkıp, azıcık oda sıcaklığına geldikten sonra küçük kare parçalar halinde kesip, üzerine nutellayı sıvı hale getirip krema torbası dayanağı ile yada bir kaşıkta olabilir biçim oluşturuyoruz.
Dilerseniz toz antep fıstığı, file badem vs süsleme malzemeleri kullanabilirsiniz.