Malzemeler
Hazır pandispanya
1 litre süt
1 su bardak toz şeker
3 yemek kaşık dolusu un
3 yemek kaşık dolusu nişasta
2 yumurta sarısı
1 paket vanilya
1 poşet toz kremşanti
Islatmak için
2 su bardak kadar süt
Üzeri için
1 su bardak süt
1 poşet kremşanti
Aralarında kullanmak ve süslemek için
Kombo bisküvi, kiraz, şeftali, kayısı, muz, damla çikolata
Yapılışı
İlk olarak kremayı hazırlayalım ve bunun içinde tencereye vanilya ve kremşanti hariç tüm malzemeler alınır, kaynayıp koyulaşana dek pişirelim. Soğumaya terk edelim. Soğuduktan sonra üzerine vanilya ve toz kremşanti eklenip çırpalım. Pastanın en altına pandispanya koyulur. Tüm yüzeyi sütle ıslatılır. Kremadan sıkılarak yayılır. Üzerine küp küp doğranmış muz ve damla çikolata serpilir. Diğer pandispanya koyulur sütle ıslatılır. Krema, kiraz ve damla çikolata ile aynı işlem uygulanır. Üçüncü katı oluşturacak pandispanya da koyulup sütle ıslatılır. Bu şekilde 2-3 saat dolapta dinlendirilir. Dinlenen pasta 1 su bardak sütle köpürtülmüş kremşanti ile kaplanır. Kenarlarına bisküviler dizilir. Üzerini istediğiniz meyvelerle süsleyebilirsiniz. Ben kiraz, şeftali, kayısı ve muz kullandım. 1 saat kadar dinlendikten sonra servise hazır, afiyet olsun.