Sütü tencerede ısıtın. Tereyağını eritin. Yumurta sarılarını ve aklarını ayırın. Tereyağı, şeker, vanilya ve yumurta sarılarını şeker eriyene kadar çırpın.
Muzun kabuklarını ceddip içini çatalla ezin. Süt ve hindistan cevizi ile beraber karışıma ilave edip çırpmaya devam edin.
Un ve kabartma tozunu karıştırarak ilave edin. Ayrı bir kasede bir tutam tuz ilave ederek çırptığınız yumurta aklarını da ilave ettikten sonra boza kıvamına getirin.
Elde ettiğiniz waffle hamurunu yarım saat kadar mayalanmaya bırakın.
Waffle cihazını ısıtıp, hamurdan aygıtınızın miktarına göre, takriben 2 çorba kaşığı kadar kalıba dökün. Kızarana kadar pişirip bir ızgara teli üzerine alın. Arasına evvel fındık ezmesi sürün. Dilimlenmiş muz, çilek ve kivileri ilave edip servis yapın.