Kek için
İç harcı için
Üzeri için
Süslemek için
Yumurta sarıları ile 75 gr toz şekeri karıştırma kabına alıp mikserle ayrıntılarıyla çırpın. Un ve kakaoyu harmanlayıp derece derece ekleyin ve karıştırın. Tereyağını ekleyin. Kuru ve pak kasede yumurta aklarını mikserle çırpın. 1 dere bardağı şekeri ekleyin ve katılaşıncaya dek çırpmaya devam edin. Spatula yardımıyla diğer karışıma ekleyip çırpmadan karıştırın. Hamuru yağlı kağıt serili kelepçeli kalıba aktarın ve 180 dereceye ayarlanmış fırında pişirin. Soğuduktan sonradan enlemesine ikiye belli. Krem şantiyi süt ile üzerindeki tarife tarafından hazırlayın. Soğuyan keki 8 cm’lik pasta çemberi ile 8 parça belli. Kekten bir parçayı çemberin tabanına yerleştirin. Üzerine bir arz krem şanti sürüp meyveleri dizin. Yeniden krema sürüp kekten bir tutam kapatın. Diğerlerini de bu şekilde hazırlayıp 1 saat buzdolabında bekletin. Pastaları çemberden çıkartıp üzerini ve kenarlarını spatula veya bıçak yardımıyla krema ile sıvayın. Rendelenmiş çikolatayı üzerine ve kenarlarına serpiştirin. Servis yapıncaya değin buzdolabında bekletin. Orman meyveleri ve nane yaprağıyla süsleyerek servis yapın.