Frenk üzümü suyunu küçük bir tencereye alın. Toz jelatini ekleyip 5 dakika bekletin. Jelatin eriyene kadar kısık ateşte karıştırarak pişirin ve ocaktan alın. Yumurta sarılarını, şekeri ve limon kabuğu rendesini ısıya dayanıklı bir kabın içine alın ve benmari usulü pişirin.
Karışımı bir mikser yardımı ile krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Ilınan jelatinli karışımı ekleyip çırpmaya devam edin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Yumurta aklarını ayrı bir karıştırma kabına alın ve bir mikser yardımıyla çırpın. Yumurta aklarını tahta bir kaşık yardımıyla limonlu karışıma yedirin.
Kremayı ayrı bir karıştırma kabına alın. Bir mikser yardımıyla çırpın ve Frenk üzümlü karışıma yedirin. Karışımı yağladığınız su e kaplarına paylaştırın. Buzdolabında 3 saat dinlendirip servis yapın. Afiyet olsun.