Tabanı için; hurma, ceviz ve bademi rondodan geçirerek küçük parçalara ayırın.
Rondodan geçirdiğiniz karışımı bir kabın içine alın ve üzerine margarinle tuzu ilave edin.
Malzemeleri karıştırdıktan sonra servis tabağının altına streç koyun.
Hazırladığınız karışımı streç filmin üzerine koyun ve tabana yayın. Ardından buzlukta 20 dakika dondurun.
Üst harcı için; Eritilmiş margarin, suda bilave ettirilmiş ham kaju, dondurulmuş muz, bal, tarçın ve limon suyunu bir kaba koyun. Bu karışımı rondodan geçirin.
Karışımın yarısını bir kabın içerisine koyun. Rondodaki karışıma ise 3-4 damla limon suyu, frambuaz, hurma, tarçın ve çilek ilave ederek tekerrür rondodan geçirin.
Rondodan geçirdiğiniz karışımı 2 saat buzlukta bekletin.
Kajulu karışımı, buzdolabında dinlendirilmiş tabanın üzerine yayın.
Ardından buzluktaki frambuazlı karışımı da üzerine ilave edin. Süslemek için hoşlandığınız meyveleri pastanın üzerine yerleştirin. Soğuk bir biçimde servis edin. Afiyet olsun.