Malzemeler
Süslemek için
Bir tencerede şeker, un, rendelenmiş limon kabuğu ve yumurta sarılarını iyice karıştırın. Sütü ilave edip devamlı karıştırarak pişirin. Ocaktan alın. Islatılmış jelatin yapraklarını ilave edip eriyinceye kadar karıştırın. Ayrı bir kapta yumurta aklarını bir tutam tuzla kar haline gelinceye mikserle çırpın. Değişik karışıma süratli süratli karıştırarak ilave edin. Soğuyunca içine küçük doğranmış meyveleri ilave edin. Karışımı yağlanmış ve toz şeker serpilmiş kalıba aktarın. Buzdolabında soğumaya vazgeçin. Servis yapacağınız zaman kalıbı sıcak suyla dolu bir kabın içine alın. Servis tabağına ters çevirin. Üzerine isteğe bağlı meyve marmelatı döküp, meyvelerle süsleyerek servis yapın.