Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Meyveli İtalyan Pastası

Meyveli İtalyan Pastası

Meyveli İtalyan Pastası Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 400 g kedidili bisküvisi

Kreması için

  • 150 g mascarpone peyniri
  • 60 g toz şeker
  • 150 ml süt
  • 250 ml krema
  • 1 yemek kaşığı granül kahve

Şurup için

  • 3 yemek kaşığı granül kahve
  • 3 su kadehi sıcak su

Üzeri için

  • Taze meyveler

Meyveli İtalyan Pastası Nasıl Yapılır?

Şurubu hazırlamak için granül kahveyi sıcak suyla karıştırarak iyice erimesini sağlayın. Kreması için mascarpone peyniri, toz şeker, süt ve kremayı çırpın. Granül kahveyi ilave edin. Kedidili bisküvilerinin hazırladığınız şurupla nemlendirip kelepçeli yuvarlak bir kek kalıbının tabanına ve kenarlarına uzunlamasına yerleştirin. Mascarpone peynirli kremadan üzerine yayın. Üzerine bir gizeme daha şurupla nemlendirdiğiniz kedidili bisküvilerinden yerleştirip tekerrür krema yayın. En üst katta krema olacak biçimde kremanız bitene kadar aynı harekâtı yineleyin. Buzdolabında en az iki saat bekletin. Üzerini taze meyvelerle süsleyip servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın