Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,10
  • BIST
    %2,46
Maş Fasulyeli Ve Süzme Yoğurtlu Kabak

Maş Fasulyeli Ve Süzme Yoğurtlu Kabak

Maş Fasulyeli Ve Süzme Yoğurtlu Kabak Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su bardağı maş fasulyesi
  • 4 kabak
  • 4 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 büyük kase süzme yoğurt
  • 3-4 dal dereotu Kıyılmış
  • Tuz

Maş Fasulyeli Ve Süzme Yoğurtlu Kabak Nreel Yapılır?

  • Maş fasulyesini diri kıvamda haşlayıp süzün. Zeytinyağının yarısını tencerede ısıtıp, diş sarımsakları kavurun. Küp doğradığınız kabakları ve tuzu ilave edin. Yarım çay bardağı su ilave edip, yüksek ateşte 1 dakika pişirdikten sonra tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte kabaklar suyunu çtakım yumuşayana kadar pişirin.
  • Kabakları ocaktan alın, soğuyunca maş fasulyesi ile harmanlayın. Süzme yoğtümördü servis tabağının ortasında çukur olacak şekilde boşluk açarak yayın. Ortasına hazırladığınız karışımı yerleştirin. En son kıyılmış dereotu serpin ve kalan zeytinyağını üzerine dolaştırıp servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın