Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,18
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %0,42
  • BIST
    %0,33
Maş Fasulye Piyazı

Maş Fasulye Piyazı

Maş Fasulye Piyazı Tarifi İçin malzemeler

  • 2 su kadehi maş fasulyesi
  • 1 demet taze soğan
  • 3~4 dal taze nane
  • Yarım su kadehi zeytinyağı
  • 3 yemek kaşığı üzüm sirkesi
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • Maydanoz

Maş Fasulye Piyazı Nasıl Yapılır?

  • Fasulyeleri yumuşaması için dünden ılık su dolu bir kapta bekletin.
  • Suyunu değiştirip geniş bir tencere dolusu suda maş fasulyelerini 15-20 dakika haşlayın ve süzün.
  • Haşlanmış maş fasulye, kıyılmış taze soğan, kıyılmış nane, zeytinyağı, sirke ve tuzu bir kapta karıştırın.
  • Servis tabağına alın. Maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

Yemeklerin yanına çok yakışan barbunya piyazını da deneyin.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın