Malzemeler
Bisküviler için
Üzeri için
Süslemek için
Büyük bir kasede bisküvi hamurunun kuru malzemelerini karıştırın. Çırpılmış yumurta ve yumuşatılmış tereyağını ilave edin ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar iyice yoğurun. Streç folyoya sarıp buzdolabında 1 saat dinlendirin. Unlanmış tezgahta hamuru merdaneyle açın ve kadeh takviyesiyle kesin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin ve evvelden ısıtılmış 160 derece fırında takribî 20 dakika üzerleri pembeleşene kadar pişirin ve soğumaya vazgeçin. Pembe ve beyaz çikolataları ayrı kaplarda benmari usulü eritin. Ulusa biçimindeki yumuşak şekerlemeleri ortadan ikiye kesin. Marshmallowların bir kenarını çakmak takviyesiyle ısıtın ve kestiğiniz yarım halkaları yapıştırarak birer fincan elde edin. Eritilmiş çikolataları bisküvilerin üzerine sürün. Fincanları ortalarına yerleştirin ve donmaları için buzdolabında bekletin. Süsleme için bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Yağlı kağıdın üzerine marshmallow genişliğinde daireler çizin. Eritilmiş çikolata ile dairelerin içini çay kaşığıyla doldurup düzleştirin ve renkli şekerlemelerle süsleyip donmaları için buzdolabına alın. Fincanların üzerine yarım çay kaşığı eritilmiş çikolata sürüp donmuş çikolata plakalarını yapıştırın. Servis yapın.