*Sütü ılıtın. Margarini oda ısısında yumuşatın. Unu hamur yoğurma kabına alın. Maya, tuz, şeker ve ılık sütü ilave edip muntazam bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp oda sıcaklığında bir saat bekletin.
*Kayısı marmeladını pak bir tülbente bohça biçiminde sarıp suyunun süzülmesini sağlayın. Kalanını bir kaseye ayırın.
*Hamuru hava kabarcıkları kalmayacak biçimde tekerrür yoğurun. Yumurta sarıları, margarin ve rendelenmiş limon kabuğunu ilave edip yoğurun. Üzerini bezle örtüp iki saat dinlendirin.
*Hamuru tekerrür yoğurup top biçiminde kapatın. Kocamanlı minikli parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. Ortalarına suyu iyice süzülmüş kayısı marmeladından paylaştırın ve hamurları kapatın.
*Ayçiçeği yağını derin bir tavada kızdırıp hamurları kızartın. Kevgirle kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Servis tabağına alanı. Pudraşeker serpiştirip servis yapın.