Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %-0,33
  • BIST
    %0,04
Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi

Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi

Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi Tarifi İçin malzemeler

  • Yarım koli gnocchi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 250 gr mantar
  • Yarım kırmızıbiber
  • Yarım sarı biber
  • 100 ml krema
  • 1 çay kadehi dondurulmuş bezelye
  • 2 dal taze kekik
  • Tuz
  • Taze çekilmiş karabiber
  • Frenk soğanı

Mantar Ve Bezelye Soslu Gnocchi Nasıl Yapılır?

Gnocchi ’yi kaynayan tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın ve süzün. Mantarı ufak, biberleri şerit halinde doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Bezelye, kekik yaprakları, tuz, karabiber ilave edip birkaç dakika sotelemeye devam edin. Kremayı ilave edin ve yüksek ateşte azıcık çekinceye kadar pişirin. Süzülmüş gnocchi ’yi ilave edip karıştırın. Üzerine ince kıyılmış frenk soğanı ve pul biber serpiştirip servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın