Malzemeler
Tabanı için
Dolgusu için
Üzeri için
Yapılışı
Pastanın en alt kısmı için bisküvlerinizi rondodan geçirip un haline getirin. Bir kaba alıp eritilmiş tereyağı ve tarçın ile karıştırın. 20 cm’lik kelepçeli bir tart kalıbına yağlı kağıt serip harcı elinizle bastırarak yayın. Buzdolabında 30 dakika bekletin. Dolgusu için toz jelatin ve toz şekeri sıcak su ile eritin. Krem peynir, yoğunlaştırılmış süt ve çırpılmış kremayı geniş bir kaba alarak mikserle çırpın. Kremadan 1.5 su bardağı kadar ayırın. Kalanına mangoyu ekleyip tekrar çırpın. Mangolu kremayı dolaptan çıkarttığınız tabanın üzerine yayın. Üzerine sade kremayı yayıp cheesecake’inizi buzdolabına alın. İyice soğuduktan sonra üzerine karamel sos gezdirip servis yapın. Afiyet olsun.