Tereyağını bir kaba alıp krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Pudra şekeri, un ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin. Karışımı yağlı kağıt serili dikdörtgen bir fırın tepsisine dökün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin.
Mandalina dolgusu için yumurtaları ve toz şekeri geniş bir karıştırma kabına alın. Şeker tamamen eriyinceye kadar çırpın. Üzerine mandalina suyu ve rendelenmiş mandalina kabuğunu ekleyip çırpmaya devam edin. Son olarak unu ilave edip iyice karıştırın.
Mandalinalı dolguyu fırından çıkardığınız barın üzerine döküp tekrar fırına verin. Fırının ısısını 140 dereceye düşürüp, yaklaşık 25 dakika daha pişirdikten sonra fırından çıkarın.
Ilındıktan sonra dikdörtgen parçalar elde edecek şekilde dilimleyin. Üzerini pudra şekeri ve nane yapraklarıyla süsleyin. Soğuduktan sonra servis yapın. Afiyet olsun.