Yumurta ve toz şekeri beyazlaşana kadar çırpıyoruz. Daha sonra süt akışkan yağ ilave ediyoruz en son un kakao kabartma tozu nişasta şekerli vanilini eleyerek ilave edip el mikseri ile çırpıyoruz.
Evvelden ısıtılmış 180 derecede fırında pişiriyoruz. Kreması için sütü unu toz şekeri nişasta alıp karıştırıyoruz katılaşana kadar karıştırarak pişiriyoruz.
Piştikten sonra altını kapatıp tereyağ ilave ediyoruz soğumaya vazgeçiyoruz. Pişen keki alıp 1 çay kadehi süt ile nemlendiriyoruz soğuyan kremaya kremşantiyi ilave edip hoşça çırpıyoruz.
Daha sonra iyice soğumuş olan kekin üstüne kremayı yayıyoruz 2 saat dinlendiriyoruz.
Üzerine muz ve çilek koyup üstüne kremayı ısıtıp altını kapattıktan sonra bitter çikolata attığımız erittiğimiz çikolata sosunu ılıdıktan sonra kaşık dayanağı ile meyvelerin üzerinden yayarak çikolata sosu dolaştırıyoruz.
Antep fıstığı veya fındık ceviz içi ile ziynetliyoruz afiyet olsun.