Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Malaga Pasta

Malaga Pasta

Malaga Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2,5 yemek kaşığı kakao
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 er paket vanilya kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 700 ml süt
  • 1,5 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • Yarım su bardağı şeker
  • 1 kaşık tereyağı
  • 1 paket krem şanti
  • 12 adet muz
  • 1 çay bardağı süt
  • 200 ml krema
  • 160 gram bitter sütlü karışık çikolata

Malaga Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Şeker ve yumurtayı köpük olana kadar çırpalım.
  2. Ve diğer malzemeleri ekleyelim çok karıştırmadan malzemeleri özeleştirelim.
  3. Yağlanmış büyük dikdörtgen borcama harcı dökelim.
  4. 180 derecede ısıttığımız fırında 20 dk pişirelim. Soğuyunca sütü üzerine dökelim.
  5. Kreması; için şeker un ve nişastanın üzerine sütü ilave edip orta ateşte kremayı pişirelim.
  6. Pişen kremaya 1 yemek kaşığı tereyağı ekleyip karıştıralım.
  7. Soğuyan kremaya 1 paket krem şantiyi ekleyip 10 dk mikserle çırpalım.
  8. Kekin üzerine kremamızı eşit şekilde sürelim.
  9. Kremanın üzerine muzu aralıklı şekilde dizelim. Ben küçük 12 tane muz tercih ettim.
  10. Çikolata sosunu hazırlayalım kremayı ocakta ısıtalım ve ocağın altını kapatalım içine çikolatayı dökelim.
  11. Çikolata iyice eriyene kadar karıştıralım.
  12. Ganajı pastamızın üzerine ekleyelim.
  13. Süslemeni tercihinize kalmış arkadaşlar. Şimdiden afiyet olsun kızlar kaydırmalı videolardan tarifin detaylarına ulaşabilirsiniz😉😉😉.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın